Šunjić uspješniji od Zukanovića

Adnan Mravac sa Westerloom slavio u gostima

Šunjić uspješniji od Zukanovića

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Adnan Mravac odigrao je svih 90 minuta u pobjedi svog Westerloa (2:1) na gostovanju kod St. Truidena.

Mravac je, zajedno sa kompletnom zadnjom linijom svoje ekipe, odlično odradio posao u odbrani, dok je svoj dio poslao u napadu obavio Paolo Henrique, koji je i postigao oba gola za pobjednički tim.

Bivši fudbaler mostarskog Zrinjskog i mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Toni Šunjić sa svojom je ekipom Kortrijka slavio sa 3:1 u duelu protiv Eupena, za koji nastupa još jedan bh. internacionalac Ervin Zukanović.

Golove za pobjedničku ekipu postigli su Rossinia, Llombe i Kumsah, dok je jedini gol za Eupen bio djelo Vandenbergha.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.