Supruga odlučila o novom klubu umjesto Roberta?

Anna Lewandowski odabrala

Supruga odlučila o novom klubu umjesto Roberta?

Midhat Šljivak, foto: EPA

Supruga napadača Bayerna Roberta Lewandowskog, Anna, otkrila je planove za budućnost njenog muža. 

Anna je u razgovoru za Business Insider saopštila kako će njen muž karijeru vjerovatno završiti u SAD-u, odnosno u redovima LA Galaxyja.

Tamo imaju namjeru provesti određeni period života, a očekuje se da poljski napadač tamo završi karijeru.

"Želimo provesti određeni period života u SAD-u. Sanjamo o Los Angelesu. Želimo tamo da razvijemo posao i nadamo se da će Robert završiti karijeru u klubu iz Los Angelesa. To nam je san", istakla je Anna.
Lewandowski iza sebe ima burnu karijeru. U početku je imao dosta uspona i padova, ali ga je preporodio dolazak u Lech Poznan gdje je eksplodirao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zatim je igrao četiri godine u Borussiji iz Dortmunda, da bi 2014. godine prešao u redove Bayerna u kojem je postigao 128 golova u 167 utakmica.
Ugovor sa Bavarcima ga veže do juna 2021. godine, ali očigledno njegova supruga mnogo odlučuje o karijeri sjajnog napadača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi