Sušić asistirao, Hajduk uručio dres s brojem 2014 Vršajeviću

Hajduk i dalje na vrhu

Sušić asistirao, Hajduk uručio dres s brojem 2014 Vršajeviću

Edmir Škorić

Nogometaši Hajduka pred skoro 20.000 gledatelja na Poljudu su, rezultatom 3:1, savladali Lokomotivu.

"Dinamo 2", kako su Lokose nazvali hrvatski mediji, nije uspio iznenaditi u Splitu. Hajduk je pobjedom zadržao prvo mjesto.

Dvostruki strijelac za "bile" bio je sjajni Bencun, Pjaca je u 91. minuti smanjio na 2:1, no dvije minute kasnije, duboko u sudijskoj nadoknadi, Pašalić pogađa za konačnih 3:1.

Za Splićane su od prve minute nastupili i Tino-Sven Sušić, potencijalni bh. reprezentativac, te reprezentativac Avdija Vršajević. Treba dodati da je Vršajeviću uručen dres s brojem 2014 i natpisom Brazil prije početka utakmice.

Naravno, u Hajduku su itekako sretni što će imati svoj predstavnika na Mundijalu sljedećeg ljeta. I mi smo, naravno, sretni što Splićane Vršajević predstavlja na smotri najboljih reprezentacija svijeta.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

HNL, 14. kolo:

Hajduk - Lokomotiva 3:1 (Bencun 37, 87, 94/ Pjaca 91)

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti