Sušić: Bayern je, ipak, zasluženo slavio

Sušić: Bayern je, ipak, zasluženo slavio

Adnan Beganović

Bayern je novi klupski prvak Evrope. U dosta dobroj finalnoj utakmici Lige šampiona Bavarci su savladali Borussiju Dortmund, a selektor našeg nacionalnog tima Safet Sušić smatra da je Bayern zasluženo stigao do titule.

"Bayern je zasluženo pobijedio. Bio je bolji, pogotovo u drugom poluvremenu. Proradio je tandem Ribery-Robben", izjavio je Sušić.

"Mislim da je finalni susret opravdao očekivanja. Bilo je prilika na obje strane. Niti jedna momčad nije zaslužila da izgubi, a ja sam želio gledati produžetke. Iako je poražena, Borussia je pokazala da je izuzetna ekipa, ali po meni je Bayern ipak zasluženo slavio", dodao je za OBN naš selektor.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.