Sušić: Bekrić je najviše pokazao

Selektor pratio dva premijerligaška dvoboja

Sušić: Bekrić je najviše pokazao

Adnan Beganović

Selektor našeg nacionalnog tima, Safet Sušić, proteklog vikenda s tribina je posmatrao dva premijerligaška duela. U subotu je Sušić gledao duel Željezničara i Čelika dok je jučer u Istočnom Sarajevu pratio duel Slavije i Širokog.

Selektora je posebno dojmio susret na Grbavici, a kako je sam rekao, iznenađen je velikom posjetom u Dolini ćupova.

"Bila je dobra utakmica, puna tempa, trke, dobrih poteza, Iako je pobjeda Želje velika, ni Čelik nije razočarao. Naprotiv, obje ekipe su fizički sjajno spremne, vidjelo se po dinamici, trci.. Ugodno sam iznenađen posjetom na Grbavici", rekao je Sušić za San te dodao:

"Mešanović je bio dobar, vidi se da je iskusan, šteta što je u godinama. Međutim, mene je igrom iznenadio Bekrić. Ima finu tehniku, odličan pas, neustručava se šutirati kad treba, ima ga svuda po terenu. Ako bih ga uspoređivao sa nekim igračima, onda me igrom podsjeća na Dragana Stojkovića Piksija. Bilo je još igrača koji su odigrali kvalitetno, ali je Bekrić pokazao najviše."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije