Sušić će pozvati Ibrahima Šehića

Za prijateljske susrete sa Švedskom i Njemačkom

Sušić će pozvati Ibrahima Šehića

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić večeras će u Banja Luci pratiti duel finala Kupa BiH između Borca i Željezničara.

U centru Papetove pažnje naći će se nekoliko igrača, ali prije svih golman sarajevske ekipe i U-21 reprezentacije BiH Ibrahim Šehić, koji će najvjerovatnije praviti društvo Kenanu Hasagiću i Asmiru Begoviću na golu Zmajeva u narednim prijateljskim susretima koje BiH igra sa Švedskom i Njemačkom.

"Šehić će se najvjerovatnije naći na spisku. On je mlad golman, koji brani za U-21 reprezentaciju BiH i osim toga je kapiten ponajbolje ekipe u Bosni i Hercegovini. Posjeduje kvalitete, ali je i lider na terenu. Potreban nam je jedan takav igrač", rekao je Sušić u razgovoru za SportSport.ba.

Sušić planira objaviti spisak reprezentativaca BiH za susrete sa Švedskom i Njemačkom u narednoj sedmici.

"Biće tu još nekih novih imena. Barem se tako nadam. Čekam odgovore od još nekoliko igrača, ali će sve biti poznato naredne sedmice. Što se tiče nekih imena koja se provlače u medijima, još uvijek nije ništa sigurno. Kao što sam rekao osim volje i želje, potrebno mi je da imam uvid u formu i kvalitet igrača", dodao je Sušić, koji se sprema put Banja Luke, gdje će večeras na Gradskom stadionu posmatrati duel Borca i Željezničara.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.