Kasum objasnio šta se dešava sa Fanimom i Sušićem

Sarajevo dočekuje Radnik

Kasum objasnio šta se dešava sa Fanimom i Sušićem

Adnan Beganović

U prva četiri kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva su na polovičnom učinku, odnosno osvojili su šest od mogućih 12 bodova.

Izabranici Gorana Sablića pretrpjeli su dva domaća poraza i to od Tuzla Cityja i Zrinjskog, dok su slavili na gostujućim terenima protiv Posušja i Rudara.

U narednom 5. kolu Sarajevo će do prve domaće pobjede pokušati doći u duelu sa Radnikom iz Bijeljine, a navijače Bordo tima uoči ovog susreta najviše zanima kakava je situacija sa Fanimom i Sušićem.

Oba ova fudbalera propustila su duel u Prijedoru, a šta se zapravo dešava objasnio je predsjednik kluba Damir Kasum.

On je istakao da Fanimo radi individualno te da "izlazi" iz povrede, dok je za Sušića također rekao da radi individualno jer je procijenjeno da nije dovoljno spreman za tempo igre koji forsira šef struke Goran Sablić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče Sušića i Fanima mogu reći da se Fanimo oporavlja od povrede. On radi individualno po trening programu", rekao je predsjednik FK Sarajevo, a za Sušića je istakao:

"Došlo se do procjene da je i Sušiću potreban individualni program da bi on bio spreman na tempo koji forsira šef stručnog štaba. Vidjeli ste da je to intenzivan, napadački fudbal gdje se traži od igrača da stvarno daju maksimum za FK Sarajevo. I da kažem, to tako treba da bude".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BordoBijeli
Nema potrebe za lagati.Fanimu zavrsavaju prodaju.Sa Susicem je raskinut ugovor.
27 1
nedoni46
Intenzivan napadacki fudbal, protiv zrinjskog nismo osutali, bravo debilu.
14 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi