Sušić i Begić i uz kafu kuju planove za uspjeh

Bosanskohercegovački dvojac za pobjede

Sušić i Begić i uz kafu kuju planove za uspjeh

Adnan Beganović

Nakon što je usvojen plan priprema fudbalske reprezentacije BiH pred Svjetsko prvenstvo, te u društvu prijatelja, saradnika i sponzora obilježen završetak najuspješnije godine u istoriji Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, stiglo je vrijeme da se i čelni ljudi saveza i reprezentacije odmore.

U opuštenom razgovoru u jednom od sarajevskih kafića zatekli smo predsjednika saveza Elvedina Begića i selektora Safeta Sušića.

Iako je vrijeme odmora, sigurni smo da ovaj bosanskohercegovački dvojac za pobjede i uz kaficu kuje planove za nove uspjehe našeg fudbala, kakvi je otkako su oni na čelnim pozicijama bilo više nego ikad.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.