)
Sušić izvodi izmjenjen sastav
Press konferencija održana je odmah nakon treninga bh. reprezentacije

U odnosu na utakmicu BiH-Gana

Sušić izvodi izmjenjen sastav

Na upravo okončanoj press konferenciji selektor bh. reprezentacije Safet Sušić najavio je susret koji će naš tim sutra odigrati protiv najboljih fudbalera Švedske.

"Očekujem kao i svaki put dobru igru i dobar rezultat, ništa drugo. Teren je izuzetno dobar za igru, biće, vjerovatno, dosta gledalaca, biće dobra atmosfera.", rekao je Sušić, te najavio nešto drugačiji sastav u odnosu na onaj koji smo gledali u posljednjoj utakmici naš nacionalne selekcije.

"Igrači su spremni, vjerovatno su radili za vrijeme ovog odmora, a nisu ni imali neku veliku pauzu. Što se tiče sastava još nisam definitivno odlučio ko će da počne, ali kao što sam i ranije rekao, biće dvije-tri izmjene u odnosu na ekipu koja je igrala protiv Gane.", dodao je Sušić.

Uz nešto lošiji tonski zapis pogledajte video snimak sa upravo okončane press konferencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.