Sušić: Kvesić umjesto Salihovića, bez Misimovića i Šehića

Selektor Zmajeva za SS.ba

Sušić: Kvesić umjesto Salihovića, bez Misimovića i Šehića

Adnan Beganović

Selektor našeg nacionalnog tima, Safet Sušić sutra će objaviti imena igrača na koje računa za prijateljski susret sa Slovenijom.

Na njegovom spisku naći će se 20 igrača, a novo ime je fudbaler Željezničara, Josip Kvesić.

Ovu informaciju za SportSport.ba potvrdio je i selektor našeg nacionalnog tima, Safet Sušić.

"Sutra će biti objavljen spisak no nema se šta kriti. S obzirom da smo ostali bez Sejada Salihovića, poziv je dobio mladi fudbaler Željezničara, Josip Kvesić. Pratim ga već duže vrijeme kao i moji saradnici. Mislimo da na poziciji koju igra može odgovoriti zadatku i zbog toga je pozvan", istakao je Sušić za SportSport.ba i dodao:

"Što se tiče ostalih imena, nećemo mnogo eksperimentisati. Za to u ovom trenutku nema potrebe. U posljednje vrijeme dobro igramo i imamo dobre rezultate pa ne vidim razlog zbog kojeg bi eksperimentisali. Na spisku neće biti Misimovića kao ni Ibrahima Šehića koji u ovom trenutku praktično nema kluba. Imamo dva golmana i njegov izostanak neće nam praviti probleme".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.