Sušić ljut zbog kašnjenja

Selektor želi isprobati sve igrače

Sušić ljut zbog kašnjenja

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić nije krio ljutnju što su na današnje okupljanje zakasnili Miralem Pjanić i Sejad Salihović.

"Ovo se desilo sada i nikad više", kaže Sušić u razgovoru za SportSport.ba.

"Igrači jednostavno ne smiju kasniti na okupljanje. To će u narednom periodu biti nedopustivo".

Pape se potom osvrnuo i na odrađen trening svojih izabranika.

"Teren i vrijeme su bili jako dobri i zadovoljan sam onim što sam vidio. Vjerujem da ću u subotu protiv Švedske isprobati sve igrače koje sam pozvao, ali to može da zavisi i od rezultata, ali i sam igre. Najvjerovatnije će na golu početi Asmir Begović, a i Ibrahim Šehić će dobiti svoju priliku".

"Što se tiče pozicije lijevog beka, tu bi mogao odigrati Sejad Salihović, bez obzira što je suspendovan za susrete kvalifikacija. Njegova jedina alternativa na toj poziciji je Sanel Jahić, tako da tu nemam previše prostora za manevrisanje".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.