Sušić: Male su šanse da ostanem u Cottbusu

Bivši mladi reprezentativac napušta Energie

Sušić: Male su šanse da ostanem u Cottbusu

Debitantska sezona u Njemačkoj bivšem mladom reprezentativcu BiH Mateu Sušiću neće ostati u lijepom sjećanju obzirom da je sa svojim Energie Cottbusom ispao iz Druge lige.

Sušiće ambicije ne poklapaju se sa igranjem u trećem rangu pa makar to bio i treći rang Njemačke, pa je vrlo vjerovatno da će tokom ljetnog prelaznog roka Mateo napustiti Cottbus.

„Moj zastupnik već je uspostavio kontakte sa nekoliko klubova. Postoji nekoliko opcija i gotovo sigurno je da naredne sezone neću igrati za Energie Cottbus. Sve će se znati do kraja ovog mjeseca,“ kazao nam je Sušić.

Mateo Sušić prije Cottusa nastupao je za Istru iz Pule i mostarski Zrinjski.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.