Sušić: Moguće je da Medunjanin i Pjanić počnu u Zenici

Selektor o mogućem sastavu protiv Litvanije

Sušić: Moguće je da Medunjanin i Pjanić počnu u Zenici

Selektor naše fudbalske reprezentacije, Safet Sušić je na današnjoj konferenciji za novinare govorio o sutrašnjem kvalifikacionom susretu protiv Litvanije

Pape je najviše govorio o sastavu, a pogotovo o Miralemu Pjaniću koji bi u Zenici trebao zaigrati od prve minute.

"Miralem Pjanić se vraća u sastav kao što sam i najavio, ali nisam još odlučio umjesto koga. Haris Medunjanin je našao klub te u zadnje vrijeme igra sve bolje, a to je igrač kog cijenim. Iz tog razloga nemojte se začuditi ako sutra protiv Litvanije na terenu ne budu i Medunjanin i Pjanić", kazao je selektor te se kratko osvrnuo i na Ognjena Vranješa.

"Nakon utakmice sa Grčkom pričao sam sa Ognjenom Vranješom kom je Samaras u nekoliko navrata pobjegao, ali to ne znači da Ognjen neće zaigrati od prve minute protiv Litvanije. Treba mu dati podršku kao i drugim stoperima u ekipi", zaključio je Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.