Sušić: Napravljen je loš posao, 'pojačanja' su na klupi

Pape o krizi PSG-a

Sušić: Napravljen je loš posao, 'pojačanja' su na klupi

Mediji u Francuskoj u posljednje vrijeme sve više od Safeta Sušića traže komentar na krizu PSG-a. 

Nekadašnji bh. selektor slovi za legendu PSG-a i rado je viđen gost na Parku prinčeva, a obzirom da i danas prati situaciju u bivšem klubu, smatra da je za krizu Parižana kriv loše odrađen posao u ljetnom prijelaznom roku. 

"Najveći problem vidim u loše odrađenom prijelaznom roku. Tokom ljeta su dovedena četiri fudbalera, ali nijedan od njih nije standardan i to je veliki problem. U suštini ovo je isti PSG, ali bez Zlatana", kazao je Sušić.

Sušić smatra da bi PSG bio u lošijoj poziciji da nema Cavanija.

"Cavani je izvanredan igrač, trebao bi biti više sebičan. Da nije njega, PSG bi bio u sredini tabele. S druge strane, tužno je da dosad veću priliku nije dobio Ben Arfa koji je sada očito izgubio samopouzdanje, dok se Di Maria jedva vidi na terenu", podvukao je Pape u razgovoru za francuske medije. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG se trenutno u Ligue 1 nalazi na trećoj poziciji, što je ispod svih očekivanja rukovodstva kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti