Sušić prošao ljekarski pregled u Genku

Sutra se očekuje potpis

Sušić prošao ljekarski pregled u Genku

Tino Sven Sušić (24) sutra će potpisati ugovor sa belgijskim Genkom. 

Bosanskohercegovački reprezentativac se od jučer nalazi u Genku, a kako je danas uspješno prošao ljekarski pregled, sutra bi i trebao zvanično staviti paraf na ugovor vrijedan dva miliona eura. 

Sušić se sa Genkom dogovorio sve detalje i u Belgiji bi trebao zarađivati 750 hiljada eura bruto godišnje, a Hajduku će od transfera pristati oko 1,7 miliona eura.

Sa Genkom je Sušić vrlo dobro upoznat. Ovo mu je ujedno povratak na Cristal Arenu, gdje je kao kadet proveo tri sezone nakon čega je otišao u Standard i potom Hajduk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi