Sušić se vratio na Park prinčeva

Gost na meču protiv Rennesa

Sušić se vratio na Park prinčeva

Legendarni bh. fudbaler Safet Sušić iz svečane lože je u nedjelju posmatrao duel između PSG-a i Rennesa. 

Sušić se ubraja među najbolje fudbalere u historiji PSG-a i danas je viđen gost na Parku prinčeva, a njegov dolazak na utakmicu protiv Rennesa je izazvao veliku pažnju u tamošnjoj javnosti. 

"Drago mi je da sam došao na Park prinčeva. Došao sam da prosvjedočim novom trijumfu kluba za koji sam mnogo vezan. PSG je u ovom trenutku jedan od najboljih klubova u Evropi i ima sve što je potrebno da daleko dogura i u Ligi prvaka. Već su prošli u naredni krug i na koncu mogu pobijediti sve konkurente", kazao je Sušić. 

Podsjećamo, Sušić je za PSG od 1982. do 1991. odigrao 287 utakmica i pritom postigao 65 golova. Bio je ključni igrač u osvajanju Kupa Francuske 1983. godine i prve titule prvaka tri godine kasnije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti