Sušić, Slišković i Bajević gledali utakmicu u Mostaru

Remi Zrinjskog i Dinama

Sušić, Slišković i Bajević gledali utakmicu u Mostaru

Edmir Škorić

Zrinjski i Dinamo su danas odigrali neriješeno (1:1) u prijateljskoj utakmici u Mostaru.

Modri su prije dva dana stigli na pripreme u Međugorje, a njihov prvi protivnik u prijateljskim utakmicama bio je Zrinjski. Pehar je zabio za Plemiće, za Zagrepčane Krstanović.

 

Inače, zanimljivo je da su utakmicu u Mostaru posmatrali selektor bh. reprezentacije Safet Sušić, te mostarska legenda Dušan Bajević, kao i bivši selektor i trener Zrinjskog Blaž Slišković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Očito je selektor htio na djelu videjti neke igrače, a pretpostavljamo posebno Saida Husejinovića, bivšeg igrača Sarajeva koji je nastupao za Dinamo. Povrijeđeni potencijalni bh. reprezentativac Alen Halilović nije igrao. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.