Selektor dobro raspoložen

Sušić: U Bjelorusiju idemo po pobjedu

Selektor našeg nacionalnog tima, Safet Sušić, dobro je raspoložen pred susrete sa Bjelorusijom, koji će najvjerovatnije odrediti sudbinu Zmajeva, bar što se tiče ovih kvalifikacija.

Sušića raduje dobra forma naših reprezentativaca, kao i to da nema težih povreda.

"Svi će igrači doći večeras, izuzev Medunjanina, koji je ranije najavio da će kasniti, tako da ćemo sutra na treningu biti gotovo kompletni", između ostalog za naš portal govori Sušić.

"Bjelorusija je protiv Albanije igrala jako loše, dok je onda u naredna tri susreta odigrala sasvim korektno. Teško je izdvojiti nekog pojedinca, ali kao kolektiv su sasvim solidni. Mi idemo u Bjelorusiju da pokušamo pobijediti, no ne treba biti nezadovoljan ni sa bodom", dodao je Pape.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.