Sušića nikako da krene: "Primorani smo razgovarati s njim"

Odlazi i iz Maccabija

Sušića nikako da krene: "Primorani smo razgovarati s njim"

Tino Sven Sušić u Maccabi Tel Aviv je stigao ljetos, međutim situacija se nije popravila u odnosu na vrijeme u Belgiji.

Ni u izraleskom klubu Sušić se nije uspio izboriti za mjesto u timu. Ove sezone je u prvenstvu odigrao svega četiri utakmice, a da je naš fudbaler nezadovoljan svjestan je i Maccabijev izvršni direktor Ben Mansford, koji je najavio razgovore u cilju rješavanja situacije.

"Nije pošteno govoriti o onome što se dešava unutar kluba, pogotovo o ugovorima igrača. Znam da je Sušić jako razočaran i u narednim danima ćemo obaviti razgovore s njim i njegovim zastupnicima. Vjerujem da ćemo donijeti pravu odluku za Sušića i za Maccabi", kazao je Mansford.

Sušić će najvjerovatnije prijevremeno okončati ugovor o posudbi sa Maccabijem, no teško je vjerovati da će se vratiti u Genk, budući da ni belgijski klub ne računa na njega.

Bivšem reprezentativcu Bosne i Hercegovine nikako da krene od odlaska iz Hajduka...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi