Sušićeva majstorija na treningu Sarajeva, golman je samo mogao da gleda

Prelijep gol veznjaka Bordo tima

Sušićeva majstorija na treningu Sarajeva, golman je samo mogao da gleda

A. Čaušević

Tino Sven Sušić je najzvučnija akvizija FK Sarajevo u nekoliko posljednjih godina, a za kratko vrijeme na Koševu već je osvojio i titulu prvaka BiH. 

Sušić zbog pandemija koronavirusa i nije imao mnogo prilike da pokaže svoje igračke kvalitete proljetos, ali će na ljeto i na jesen sigurno imati mnogo motiva.

Odlični veznjak zajedno sa saigračima već neko vrijeme se u trening kampu Butmir priprema za novu sezonu, odnosno izazove na domaćoj i inosceni.

FK Sarajevo je na zvaničnoj stranici objavio djelić sa jednog od posljednjih treninga s Sušićem i Harisom Handžićem u glavnim ulogama.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Veznjak i napadač su postigli zaista prelijepe golove, a mladi Belmin Dizdarević nije imao šansi da zaustavi njihove pokušaje. Posebno se to odnosi na Sušićev lob.

Čiji gol je bolji? 🤯 TSS 🆚 Handžić #BordoPorodica 🔴⚪️

Posted by FK Sarajevo on Tuesday, June 23, 2020
Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarajlija46
Odlican igrac,samo mu treba malo da se uigra.Ove godine ce pokidati ligu Vidjet cete
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti