Sušiću "palac gore" od velikana sa Otoka

Hajduk ostaje bez Sušića

Sušiću "palac gore" od velikana sa Otoka

Ove sezone najvrijedniji ekponat u izlogu Hajduka svakako je bh. reprezentativac Tino Sven Sušić.

Sumnje vezane za umijeće Sušića su prošlost. Ovaj 24-godišnjak je svojim sjajnim partijama na Poljudu pokazao da spada u red najboljih fudbalera u hrvatskom prvenstvu, a da to nije prošlo nezapaženo od strane evropskih klubova potvrđuju i učestala pisanja inostranih medija. 

Uz Leicester City veliki interes za Sušićem je pokazao i Celtic i šef skauta za izvanbritansko tržište Philllipe Pelluault je nedavno boravio na Poljudu kako bi se uvjerio u kvalitete bh. fudbalera. Navodno je upisao "pluseve" uz Sušića i sada se čeka konkretniji potez velikana iz Glasgowa. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Prednost Sušiću predstavlja i činjenica da je - Belgijanac po pasošu, što znači da ne bi imao nedoumica po pitanju dobijanja radne dozvole.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi