Suso je javno ismijao igrača Barcelone, poručio mu je da je plačljivko!

Objava na Twitteru

Suso je javno ismijao igrača Barcelone, poručio mu je da je plačljivko!

Admin Čaušević

Polemike ne mogu izostati nakon nijedne važne utakmice u Španiji, tako je bilo i poslije meča Kupa Kralja između Seville i Barcelone. 

Ronald Koeman i neki od igrača kao što su Frenkie de Jong i Pedri su poručili da je Suso napravio prekršaj za penald nad Jorijem Albom u drugom dijelu.

"Mislim da je bio penal. Ne znam da li počinje da vuče Albu unutra ili van. Ali zbog toga postoji VAR", rekao ja Pedri.

Suso je njegovu izjavu citirao na Twitteru uz nekoliko emoticona koja plaču čime je jasno poručio Pedriju da ga smatra plačljivkom.

Inače, Sevilla je meč dobila s 2:0 i ima veliku prednost da izbori finale Kupa Kralja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pajver
A ko je dao drugi gol za Sevilju?
0 5
Gvardijan
E volio bi on zaigrati u Barci ili u Realu ali nece da moze.Daleko je on tog nivoa.A Pedri igra u Barci a on nikada nece
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi