Šutalo: Emotivna i velika pobjeda, nismo odustali ni kod -12

Marko Šutalo pogodio je neke veoma važne šuteve u velikom povratku naših košarkaša u Jesenicama protiv Crne Gore.

Bh. reprezentacija doslovno je morala pobijediti u današnjem susretu grupne faze Eurobasketa poslije poraza od Latvije i Srbije. Imali smo -12 protiv Crnogoraca, ali na kraju, uz veliku borbu, došli do preokreta i pobjede 76:70.

"Veoma emotivna i velika pobjeda za nas nakon koje smo ostali u borbi za drugi krug, što nam je i bila želja", rekao je Šutalo, dodavši:

"Znali smo da nam je ovo presudna utakmica. Vjerovali smo da možemo dobiti, nismo gubili nadu ni nakon -12. Uspjeli smo par šuteva ubaciti i sa ogromnom energijom u odbrani uspjeti na kraju doći do pobjede".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.