Marko Šutalo optimističan pred sutrašnji meč

Šutalo: Imamo snage za trijumf nad Litvanijom

I Marko Šutalo dao je svoj doprinos veličanstvenom trijumfu naših košarkaša. Nakon meča je uzbuđeno poručio da predaje nema ni sutra, odnosno da je cilj plasman u drugi krug.

“Još jedna velika pobjeda. Prije dva dana dana pobijedili smo prvu kvalifikacionu utakmicu, danas i drugu, a sutra slijedi treća. Moramo pobijediti Litvaniju ukoliko želimo u drugi krug. Danas smo pružili sto posto svojih mogućnosti i sa Eurobasketa eliminisali reprezentaciju koja je prije dvije godine bila četvrta u Evropi. Tim je pobjeda još veća,” kazao je Šutalo te najavio sutrašnji meč:

“Imamo snage da pobijedimo i Litvaniju. Naš cilj je drugi krug i predaje neće biti sve do posljednjeg minuta sutrašnje utakmice.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.