SportSport.ba u Sloveniji

Šutalo: Moja velika želja je plasman na Svjetsko prvenstvo

Midhat Šljivak

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine nalazi se na pripremama u Sloveniji gdje boroavi i ekipa našeg portala koja je razgovarala sa reprezentativcem Markom Šutalom.

"Oduševljen sam saigračima, kao i stručnim štabom. Ozbiljno se radi, kvalitetno i stručno na najvišem nivou. Sretan sam što sam dio svega ovoga. Iako imam 30 godina mislim da ću dosta toga ovdje naučiti", za SportSport.ba je izjavio Šutalo.

"Moja velika je želja je plasman na Svjetsko prvenstvo. Koliko je to realno ili objektivno vidjet ćemo. No, moja, ali i želja mojih saigrača i stručnog štaba je plasman na Svjetsko prvenstvo", dodao je Šutalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.