Nakon poraza od Litvanije

Šutalo: Pravo stanje će se pokazati na Evropskom prvenstvu

Nakon trećeg poraza na Akropolis kupu od reprezentacije Litvanije razgovarali smo sa našim reprezentativcem, Markom Šutalom.

"Čestitao bih ekipi Litvanije na zasluženoj pobjedi. Bili smo oslabljeni neigranjem dva igrača - Stipanovića i Đedovića. Vidjelo se od samog starta da nam fale. Po meni smo se borili koliko smo u ovom trenutku imali snage pošto nam je ovo 6. utakmica u sedam dana. Predstoji nam odmor po povratku u Sarajevo i da se spremamo za utakmicu sa Letonijom", rekao je Šutalo te je dodao na kraju:

"Po meni se ove pripremne utakmice igraju sa dosta rezervi, dosta taktičkih tajni tako da će se pravo stanje pokazati na prvenstvu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.