Šutalo: Samo da Stipanovićeva povrede na bude ozbiljna

Nakon poraza od Grčke u prijateljskom susretu na Akropolis Kupu razgovorali smo sa košarkaškim reprezentativcem naše zemlje, Markom Šutalom.

"Želim čestitati Grčkoj koja je bila bolja u svim segmentima igre. Mi smo se borili koliko smo mogli, pokušali smo utakmicu dovesti u egal, ali nismo uspjeli. Najbitnije je da povreda Stipanovića ne bude ozbiljnija", za SportSport.ba je nakon poraza od Grčke istakao Marko Šutalo, koji se potom osvrnuo i na predstojeći duel sa Italijom.

"Poznajemo dobro reprezentaciju Italije, spremit ćemo se za utakmicu s njima i nadam se da ćemo pružiti dobru partiju", dodao je Šutalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.