Sutkinja objavila novo Arsenalovo pojačanje

Obradovala navijače

Sutkinja objavila novo Arsenalovo pojačanje

E. Škorić
Teme:

Sead Kolašinac zasad je jedino pojačanje Arsenala, ali očekuju se još najmanje dvojica nogometaša.

Kolašinac je početkom ljeta potpisao za Arsenal, a bh. reprezentativac je samo jedno od nekoliko najavljenih pojačanja londonskog kluba, koji očigledno teško prihvata činjenicu da neće igrati u Ligi prvaka.

Arsene Wenger želi veznjaka i napadača, a čini se da je riješio obojicu. U napadu se očekuje Lyonov Alexandre Lacazette, dok i veznjak stiže iz Francuske. Naime, Monacov Thomas Lemar navodno je odabrao Arsenal.

Za Lemara su se zanimali Tottenham i Arsenal, kao i Juve i Atletico, a 21-godišnji nogometaš je odabrao Topnike. On je ove sezone odigrao 55 utakmica za Monaco u svim natjecanjima i dao je 14 golova uz sedam aisistencija.

Ima ugovor s Monacom do 2020. godine, a Arsenal bi ga trebao otkupiti za nekih 40-ak miliona eura. Sportska novinarka, sutkinja, bvši model Amy Christophers je na Twitteru objavila da je posao pri realizaciji.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Lemar je izabrao Arsenal ispred Spursa", napisala je Amy, obradovavši pritom sve navijače Arsenala. Ukoliko dođu i Lemar i Lacazette, a uz to je tu već Kolašinac, pa možda i ostane Alexis Sanchez, Arsenal itekako ima pravo da se nada najboljim rezultatima u narednoj sezoni.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi