10

Komentari (10)

Bila ili ne bila reforma liga nacija, BH nema apsolutno nikakve snase u barazu, dok su kvalifikacije za EP 2020 u nasoj grupi vec zavrsene za BH, plasim se da ce EP za BH biti vjeciti san, velika je greska FSBiH sto je Prosineckom dala novu sansu, 5 ili 6 igraca u reprezentaciji BiH treba zamjeniti i dovesti mladje i perspektivne igrace, ako sto su Dilaver, Memisevic i jos neke. Vidim li jos jednom Saric-a, Zukanovic-a, Bajica i jos neke u reprezentaciji, garant da ce mi se zgaaditi reprezentacija BiH za citav zivot, njih apsolutno nikako vise zvati u reprezentaciji.
Jadnimi
6 umijesto 4 utakmice, u najgorem slucaju B, sa malo srece, trece mjesto, ostajes A, nije loše. Problem je što domaće utakmice igras pred 10.000, gubitak para. Po starom sistemu 4 utakmice, sigurno ispadaju.
Jadnimi
Dobro i za nas, ovako ima nekih šansi za ostanak u A, samo četvrti ispada
Đuka
Nek nas potrefi Hrvatska,da nas vrate na fabricke postavke
bk123
Nijemci rekli ili igramo d najjacima ili ne igramo nikako..zato proširenje 100 %. Boli UEFE neka stvar za Hrvatsku,Island i Poljsku. U Njemačkoj je biznis
Mirko
Ma ja ta će Hrvatska ,viceprvak svjeta,u 25 godina propustila jedno SP i jedno EP.
bk123
Je Mirko u pravu si al UEFU zanima profit i tržište a Hrvatska je tu na marginama. Nije ovdje bitan kvalitet reprezentacije nego je samo profit u pitanju. Novac pokreće sve.
Prazina
u Izvršnom odboru nalaze Poljak i Hrvat, predstavnici reprezentacija koje su ispale iz A razreda Lige nacija - Zbigniew Boniek i Davor Šuker, dok Njemačka trenutačno nema predstavnika u tom tijelu.
VELEZ
Sad ce nam bas potrefit njemacka....nemamo srece nikako
Prazina
Tebi je izgleda u genima da non stop kmečiš
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.