Sutra kreće montaža novog semafora, do proljeća Koševo u novom ruhu
Do početka EYOF-a planirani su brojni radovi na Koševu, koje će do proljeća biti potpuno renovirano i sređeno

Sutra kreće montaža novog semafora, do proljeća Koševo u novom ruhu

Edmir Škorić

Sutra će početi montaža novog semafora na stadionu Koševo.

Antena Net zadužena je za montiranje semafora veličine 9,216m x 4,608m, a projekat je finansirala Općina Centar.

Semafor će biti spreman do prve utakmice Sarajeva na proljeće i do početka EYOF-a (9. februara), a radovi počinju već sutra. Vrijednost samog semafora je 100.000 KM i to će biti najveći takav semafor u državi.

To neće biti sve što se tiče radova na stadionu Koševo, pošto se planira raditi VIP loža, press kabine, ulaz u stadion, kao i službene prostorije, potom i tartan staza koja će biti zamijenjena drugim materijalom i po svemu sudeći u bordo boji.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U planu je također i farbanje stadiona s vanjskog dijela, a nezvanično saznajemo da je navodno u pitanju investicija u vrijednosti od oko skoro dva miliona KM.

Top Komentari

Šulc
Ma sta farbanje betona ma daj teren uraditi kako treba cim prva kisa teren oranica Ajnadzicu ne bacaj ublehe znas sta znaci 2 miliona km daj da imamo 1 stadion da valja
30 5
ratip irats
Gdje nesta ona prica o Investitoru i novom Kosevu!? Ako vec nema nista od toga, onda uradite teren da valja. To je najvaznije!! A dok je navijaca, bice i kisobrana na tribinama...
25 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi