Sutra počinje 'Memorijal Andrije Ankovića', Zrinjski protiv Sutjeske, GOŠK protiv Gradine za finale

Tradicija se nastavlja u Gabeli

Sutra počinje 'Memorijal Andrije Ankovića', Zrinjski protiv Sutjeske, GOŠK protiv Gradine za finale

Od sutra će se u Gabeli igrati novo izdanje tradicionalnog turnira u čast jednog od najvećih nogometaša koje je iznjedrila dolina Neretve. 

Naime, na stadionu Perice Pavlovića, igrat će se i ove godine Memorijal Andrije Ankovića. Turnir će i ove godine okupiti četiri ekipe. Pored domaće ekipe GOŠK-a, nastupit će još ekipe Zrinjskog, Gradine i Sutjeske. S obzirom da će na turnir doći ekipa iz Crne Gore, on će i ove godine biti međunarodnog karaktera. Podsjetimo, radi se o jednom od najstarijih turnira u regiji koji se igra u čast legende Hajduka Andrije Ankovića koji je prve korake napravio upravo u Gabeli. 

U polufinalnim utakmicama će se sastati HŠK Zrinjski i Sutjeska iz Nikšića, dok će u drugom polufinalu zaigrati domaći NK GOŠK i OFK Gradina iz Srebrenika, a naslov pobjednika od prošle godine brani sastav Sutjeske koji je u finalnoj utakmici savladao HŠK Zrinjski nakon izvođenja jedanaesteraca. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi