Sutra se u čitavom svijetu igraju samo četiri fudbalske utakmice

Koronavirus je zaustavio skoro sve

Sutra se u čitavom svijetu igraju samo četiri fudbalske utakmice

Novi koronavirus (Covid-19) unio je paniku među milionima stanovnika naše planete. Sve osim zdravlja palo je u drugi plan, pa je i sport kao cjelina gotovo poptuno zaustavljen.

Ipak, ima još takmičenja koja su u toku. Tako još traju i neka fudbalska takmičenja, mada više nema dana koji donose desetine i stotine utakmica širom svijeta.

Sutra će se, npr., u čitavom svijetu odigrati samo četiri fudbalske utakmice.

Nije utorak, osim u slučajevima da se igraju utakmice Lige prvaka, često donosio previše bogat fudbalski program, ali ovako siromašan rijetko ko pamti.

Naime, sutra će se odigrati dvije utakmice šampionata Mijanmara (Burme) i dvije klupske prijateljske utakmice.

U Mijanmaru će, u okviru 10. kola tamošnjeg šampionata, od 10:30h po našem vremenu igrati Magwe i Yangon United, te Shan United i Southern Myanmar.

Kada su prijateljski mečevi u pitanju u Rusiji od 14:00h igraju Saturn Ramenskoye i Sakhalin, dok će u 20:00h početi utakmica švedskih klubova IFK Stocksund i Karlbergs.

I u srijedu bi se trebale odigrati tek četiri fudbalske utakmice - u čitavom svijetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi