Sutra sjednica Skupštine FK Sarajevo, bit će određenih promjena unutar kluba

Sutra sjednica Skupštine FK Sarajevo, bit će određenih promjena unutar kluba

Edmir Škorić

Za sutra je zakazana redovna sjednica Skupštine Fudbalskog kluba Sarajevo.

Na ovoj online sjednici očekuju se i određene promjene u strukturi FK Sarjaevo, pa će tako biti usvojena ostavka dosadašnje članice Upravnog odbora Eme Bukovice, dok će njeno mjesto popuniti Damir Kasum.

Neki članovi Nadzornog odbora bit će razriješeni pozicija, a među njima i Ken Choo, koji se smatrao jednim od najpovjerljivijih ljudi bivšeg vlasnika većinskih prava u Sarajevu Vincenta Tana.

Osim smjena i imenovanja članova UO i NO, sutra se također očekuje rasprava o izmjenama Statuta, kao i o finansijskom izvještaju šampiona Premijer lige BiH.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Mozda jedini u Evropi,postanari i prvaci za zelenim stolom
4 12
LevoKrilo
Kako smaraju ovi navijači željezničara. Ljudi, izgubili ste u B. Luci, od Veleža dva puta, zadnje kolo na grbavici ste oteli Tuzli. Mi smo te utakmice pobijedili i šta je problem? Nije prvenstvo samo derby u kojem su igrači evidentno bojkotovali Husrefa i desilo se šta se desilo....Nego, spremajte se za novu sezonu, bit će Vam gutavo...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi