Suvlasnik West Hama otkrio zašto Bilića odbijaju zvijezde

Traži pravog napadača

Suvlasnik West Hama otkrio zašto Bilića odbijaju zvijezde

Slaven Bilić nikako ne uspijeva dovesti željena pojačanja u West Ham. 

Bivši hrvatski selektor namjerava u ovom prijelaznom roku osnažiti napadački red i opticaju je već nekoliko imena. Na vrhu liste želja je Mario Mandžukić koji zasad ne planira ići iz Juventusa, a ponudu West Hama na čekanje je stavio Carlos Bacca nadajući se da će pronaći klub u Španiji.

Zašto ustvari West Ham ne uspijeva dovesti ono što zacrta objasnio je i suvlasnik kluba David Sullivan. 

"Pojačanja koja smo doveli polako se upoznaju, a tražimo još igrača. Naša potraga za napadaćem je dobro dokumentovana i naporno smo radili na pregovorima da dovedemo velika imena. Već bismo nekoga doveli u idealnoj situaciji, ali to nije slučaj jer napadači koje smo ciljali žele igrati Ligu prvaka. Što god mi ponudili tim igračima, ako žele igrati Ligu prvaka, neće sigurno doći kod nas", kazao je Sullivan i potom dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"U savršenom svijetu, volio bih vjerovati da možemo dovesti napadača visoke klase prije kraja prijelaznog roka, ali ako se to ne dogodi, uvjeren sam da imamo igrače koji mogu nastaviti raditi dobar posao. Prošle sezone smo bili četvrrta momčad po pogocima u Premiershipu", podvukao je. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi