Sva bol svijeta je u Debrecenu: Postoji li tragičniji način da ispadneš?

Milimetri su dijelili ovaj klub od spasa

Sva bol svijeta je u Debrecenu: Postoji li tragičniji način da ispadneš?

E. Škorić

Vjerovatno ste već svi sazali da je sedmostruki mađarski prvak Debrecen jučer ispao iz lige.

Bio je to jako težak dan za sve navijače slavnog mađarskog kluba koji je prvi put ispao iz lige nakon 27 uzastopnih sezona nastupanja u Premier ligi Mađarske.

Da tragedija bude još veća, Debrecen je ispao jer je sa direktnim rivalom za opstanak kod kuće remizirao rezultatom 1:1, a u zadnjim sekundama igrači ovog tima bili su milimetre udaljeni od gola.

Nakon jednog udarca, lopta se od prečke odbila na liniju i na njihovu žalost vratila se u polje. Pojačajte zvučnike da čujete agoniju navijaač Debrecena koji je sve to snimao pored TV-a...

Kada je sudija označio kraj, nastala je ogromna tuga, igrači su plakali, a bijesni navijači ih jurili po terenu i skidali im opremu.

Pa ako neko i prihvata da ispadne iz lige, jedino što poželi je da se to ne desi na ovako tragičan način.

Top Komentari

Penderinos
A igrali ligu šampiona 09/10, s druge strane ovaj PAKS ima baš simpatičan naziv
2 1
EdwinPol
Sva bol svijeta je u redakciji zeljozeljo.ba portala koji ne mogu prezaliti sedmu titulu najtrofejnijeg bh kluba
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi