Svakakvih smo se proslava golova nagledali, ali ovo je jedna od najbizarnijih
Kandidat za najbizarniju proslavu gola u 2019. godini

Teško je riječima objasniti proslavu igrača bugarskog tima

Svakakvih smo se proslava golova nagledali, ali ovo je jedna od najbizarnijih

S. Pašalić

Nogomet nam vrlo često zna donijeti dosta sjajnih poteza i golova.

Pored toga na terenima se nakon postignutih golova mogu vidjeti i zanimljive proslave golova, a tokom godina smo se mogli nagledati jako čudnih proslava.

Ipak, ona koja je viđena u Bugarskoj ovog vikenda je i više nego čudna. Naime, Beroe je igrao svoju utakmicu protiv Dunav Rusea i od 15. minute vodio sa 1:0.

U 32. minuti domaći navijači su vidjeli i drugi gol kojeg je postigao Minchev koji je nakon toga otrčao da ga i proslavi, a u tome su mu se pridružili i njegovi saigrači.

Međutim, jedan od njih je na jako čudan način odlučio da proslavi gol Mincheva, a s obzirom da njegovu proslavu nije lako opisati riječima, najbolje je da sami pogledate video...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi