Sve izgledniji transfer, Bayernov predsjednik tvrdi da su šanse 50-50

Boateng ide u PSG?

Sve izgledniji transfer, Bayernov predsjednik tvrdi da su šanse 50-50

E. Škorić

Bayern Minhen bi do kraja ljeta mogao izgubiti stopera Jeromea Boatenga, koji se nalazi na meti francuskog velikana.

Bio je Boateng i na radaru Josea Mourinha, no Manchester United nije bio spreman da plati Bayernu traženi iznos, pa je igrač ostao u Minhenu.

Sada se aktivirala priča o odlasku Boatenga u PSG, a po svemu sudeći transfer bi mogao biti i ostvaren.

"Šanse za transfer su 50-50. Jerome je rekao Karl-Heinz Rummenigeu da želi da ode. Ako on to stvarno želi, naći ćemo drugog igrača, imamo neke alternative i moramo se time baviti", poručio je predsjednik Bavaraca Uli Hoeness.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Mislim da je PSG zainteresovan. Mada, sretni bismo bili da Jerome ostane, on je fantastičan igrač. Ako dođe do transfera, možda to bude naredne godine", istakao je Hoeness.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi