Sve izvjesniji transfer: I novi prvoligaš želi Šehića

Napušta Erzurumspor

Sve izvjesniji transfer: I novi prvoligaš želi Šehića

Ibrahima Šehića ćemo, po svemu sudeći, od naredne sezone gledati u novom klubu.

Prvi golman "A" reprezentacije BiH sa Erzurumsporom nije uspio zadržati status prvoligaša u protekloj sezoni i ovog ljeta će najvjerovatnije promijeniti sredinu, a već sada prilično je veliki broj klubova koji se interesuju za njegove usluge. 

Javljali su se Trabzonspor, Kasimpaša, zatim Qarabag za koji je već nastupao, a mediji u Turskoj pišu kako bi iskusnog Šehića u svojim redovima rado vidio i tamošnji Gazisehir Gaziantep.

Radi se o klubu koji je u protekloj sezoni kroz play-off osigurao mjesto u eliti, a želja čelnika Gaziantepa je pojačati tim s nekoliko iskusnih imena, među kojima je i Šehić koji slovi za jednog od boljih golmana u Turskoj.

Turci tvrde kako je transfer vrlo blizu i da bi mogao biti ozvaničen u narednim danima, a kao moguća pojačanja Gazisehir Gaziantepa još se pominju Sissoko, Regattin, Umut Bulut, Alibec, Olcay...

Glasine glede transfera, s druge strane, ne opterećuju previše Šehića koji je nedeavno izjavio da je stvari koje se tiču toga prepustio svom agentu u kojeg ima veliko povjerenje.

Šehić je u prethodnoj sezoni branio na 32 utakmice za Erzurumspor te je primio 37 pogodaka.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Top Komentari

rdgr
begovic je begovic
3 1
jassony
samo za ovaj-onajspor i moze igrati to mi je krajnji domet karijere ko i trneru mu hasagicu, strumfovi i kompleksi zvani asmir begovic
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi