Sve je spremno: Luka Jović se vratio u Madrid, Kraljevi uskoro u pogonu

Prvo testiranje, pa prvi treninzi

Sve je spremno: Luka Jović se vratio u Madrid, Kraljevi uskoro u pogonu

Španija je počela sa ublažavanjem restriktivnih mjera uvedenih zbog pandemije novog koronavirusa.

To ujedno znači i da fudbaleri klubova La Lige već ove sedmice mogu početi sa treninzima. Također, sama La Liga je najavila povratak i izrazila nadanje da će se utakmice španskog šampionata ponovo igrati u junu, te da će sezona biti završena ovog ljeta.

U međuvremenu stižu informacije i da se Luka Jović, napadač Kraljeva, vratio u Madrid.

Luka Jović je, inače, bio jedini fudbaler Real Madrida koji je period trajanja pandemije proveo van Španije.

Treba istaći da su se svi objekti Real Madrida, kako fudbalskog, tako i košarkaškog kluba, svakodnevno dezinfikovali još od kada je test košarkaša Kraljeva Thompkinsa bio pozitivan na Covid-19.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Iz Španije sada stižu vijesti da je u Madridu sada sve spremno da se igrači i članovi stručnog štaba testiraju na Covid-19 i da Kraljevi počnu sa treninzima.

Inače, treneru Zinedineu Zidaneu će na raspolaganju biti i Eden Hazard koji je iskoristio pauzu za oporavak od operacije skočnog zgloba i koji je već počeo džogirati i raditi sa loptom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Austinpowers
dosadilo u bg bez splavova
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi