12

Komentari (12)

SarajevoFC
Đokanović je zaslužio da igra. Momak nam je možda i najveći talenat i nada i ne smije se dozvoliti da ga uguši jaka konkurencija. Marinović mora naći načina da mu redovno daje priliku da igra. Bar sa klupe ali redovno.
GiS
Polako, dobit ce minutazu kakvu treba
Salgijica
@SarajevoFC slazem se s tobom. Ne treba zrtvovat covjeka koji je mlad i ima potencijal. Isto rade pidri, doduse s drugim mladim igracem al na neprirodnoj poziciji. I kad propadnu onda je keiv klub koji umjesto da ih gura i proda za dobre pare ih gusi ...
HAKENPUTZ
Konacno Jukic na klupi,koja truba od igraca.
Sa1946
Nije ni na klupi jarane, hvala Bogu.
HAKENPUTZ
Vidi fakat,hvala Bogu..Ovi sto mi pucaju minuse ocigledno nisu gledali utakmice Sarajeva ove sezone.Ono sto on radi na terenu moze svaki nas junior,da ne govorim sta dalje.
COVID19
Jesi već položio za "profi" licencu ili si jos na "A"? Da ne kažeš da ti pucam minuse, a gledam i pratim Sarajevo već 25 godina konstantno.
Rajvosa2019
Vinko pamet u glavu , momci nek obuku vojnicke cizme umjesto kopacka - teren izgleda ocajno / a Sabrinica + Zerinica nek navuku gumene cizme - nije teren podoban za stikle
Tas14
Stvarno neznam zašto bar protiv Olimpika nedaju šansu Dizdareviću.
HAKENPUTZ
Dizdarevic za Dzafica Neuer licno !
GiS
@HAKENPUTZ nisi ti ocigledno pratio Dzafica u Sloveniji...
HAKENPUTZ
Sve i da jesam,rezervni golmani ekipe trebaju biti akademci.Idealna situacija da se Belminu da prilika.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.