Sve je spremno za spektakl: Poznati sastavi Barcelone i Real Madrida

Messi ostao na klupi

Sve je spremno za spektakl: Poznati sastavi Barcelone i Real Madrida

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone i Real Madrida večeras igraju veliki derbi u okviru polufinala Kupa Kralja.

Prva polufinalna utakmica ovog takmičenja igra se na Camp Nou, te je sigurno da nas očekuje još jedna spektakularna utakmica ljutih rivala. Barca i Real će ovaj mjesec odigrati čak tri utakmice s obzirom da se sastaju i u okviru domaćeg prvenstva.

Meč na Camp Nou igra se od 21 sat, a Ernesto Valverde i Santiago Solari su objavili sastave ekipa. Sigurno da je najviše sve zanimalo to da li će Lionel Messi zaigrati od prve minute, a sada se sa sigurnošću može reći da se to neće desiti.

Messi je zbog povrede koju je zadobio protiv Valencije ostao na klupi, a mjesto u ekipi umjesto njega zauzeo je Malcom. S druge strane Gareth Bale je ostao na klupi iako se špekulisalo da će zaigrati od prve minute.

Barcelona: Ter Stegen, Semedo, Pique, Lenglet, Jordi Albba, Busquets, Rakitić, Arthur, Malcom, Coutinho, Suarez.

Real Madrid: Navas, Carvajal, Sergio Ramos, Varane, Marcelo, Llorente, Kroos, Modrić, Lucas, Vinicius, Benzema.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Antisha
Hahahaha nije ni pocelo a vec Real vodi. Di si sad frajeru?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi