13

Komentari (13)

87618
A danas pobjedjuje Velez , jer su mu bodovi potrebniji nego Zrinjskom
Zox
87618
A i ova sezona , ljudi navijaju , komentiraju , nerviraju se , a ono sve se zna ., Zeljo prvak ovu sezonu ( na redu je , to je tako ) a ispadaju Zvjezda 09 i Mladost , i to je to , a ostali su samo tu , da se ima ko protiv koga igrat.
87618
E bodovi ostaju u Mosraru , najvaznije ... :)
Đuka
Zgazite rođene ajmo bijeli ale
kn0x
Imal gdje prijenosa??
RASanticeva
hr hb
Lendric na klupi da se ne trosi protiv amatera iduce kolo puno vaznije Zeljo
ludilobrale
Dobri moj Lendric je panj od igrača . Najslabija karika je Vukas . Radim već 3 godne sezonu na Braču išao sam i sa Torcidom u Rijeku kad je počela sezona kažu da Vukas nebi mogao vodit Juniore Hajduka Velez je dobra i opasna ekipa pusti ti priču i euforiju Zrinski ima puno istrosenih igrača.
DolazakHrvata
Vukas je rak rana Zrinjskom. Ja ne znam sto ga Šula još drži
Barbarez9
Bensoki
Mostar
Kadudica I Restemovica dvojicu eks bosnja Civate i dobit cemi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.