Sve pohvale za organizaciju susreta
Smajo Karačić

EHF zadovoljan mečom BiH - Srbija

Sve pohvale za organizaciju susreta

Utakmica rukometnih reprezentacija BiH i Srbije, odigrana u Sarajevu u okviru 5. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2010. godine u Austriji, za izvrsnu organizaciju dobila je najvišu ocjenu zvaničnika Evropske rukometne federacije (EHF).

Generalni sekretar Rukometnog  saveza BiH Smajo Karačić izrazio je zahvalnost svima koji su doprinijeli da organizacija utakmica bude besprijekorna.

"Iako je EHF ovu utakmicu proglasio susretom visokog rizika ipak je odigrana bez ijednog incidenta, čime smo pokazali da ovakve susrete možemo organizovati na najvišem nivou. Veliku zahvalnost na pomoći želimo izraziti MUP-u Kantona Sarajevo, KSC Skenderija, Zaštitarskoj firmi Gama sigurnost, a posebno gledaocima, koji su fer i korektnim navijanjem u prepunoj dvorani  pokazali  kako se pruža podrška timu za koji navijaju srcem", kazao je Karačić.

Vrijedi spomenuti i to da je za dio tehničke organizacije bio zadužen upravo SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti