"Ibrahimović i Gattuso su imali meč na treningu! Ko je pobijedio? Zlatan uvijek pobjeđuje"
Foto - EPA

Robinho otkrio

"Ibrahimović i Gattuso su imali meč na treningu! Ko je pobijedio? Zlatan uvijek pobjeđuje"

M. Šljivak

Nekadašnja zvijezda brazilskog fudbala Robinho ispričao je veoma zanimljivu priču o Zlatanu Ibrahimoviću.

Robinho ima ogromno poštovanje prema legendarnom švedskom fudbaleru, a tvrdi da njegova arogancija dolazi iz velike samouvjerenosti zbog kvaliteta kojeg posjeduje.

"Je li arogantan? Jeste, ali na neki fin način. To je samo velika samouvjerenost u talentan koji posjeduje. Za mene je on idealan napadač", rekao je Robinho.

Brazilac je zatim otkrio kako je Zlatan na jednom od treninga u Milanu izazvao Gennara Gattusa na borbu.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Jednom je na treningu Zlatan izazvao Gennara Gattusa na borbu u jiu-jitsuu. Ko je pobijedio? Zlatan uvijek pobjeđuje", poručio je Robinho.

Zlatan je ove sezone stigao ponovo u Milan kako bi timu pomogao da ostvari što bolji plasman, a po svemu sudeći karijeru neće nastaviti među Rossonerima naredne sezone.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi