Sve spremno za početak velikog pohoda

Kadeti BiH na otvaranju protiv Dominikanaca

Sve spremno za početak velikog pohoda

Endin Čaušević

Kadetska košarkaška reprezentacija BiH za nešto manje od deset minuta igra svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Zaragozi.

Nakon što smo prošle godine osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu našu selekciju sada očekuje nastup na SP koje se igra u Španiji. Prvi protivnik naše selekcije danas će biti Dominikanska Republika.

Iako se ovo prvenstvo igra u dalekoj Zaragozi naši zlatni kadeti i ovoga puta će imati prednost naših navijača. Bh. navijači lagano popunjavaju dvoranu, te sve je spremno za početak velikog pohoda bh. kadeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi