Sve što želi, to i dobije: Neymar hoće prijatelja u PSG-u

Sve što želi, to i dobije: Neymar hoće prijatelja u PSG-u

E. Škorić

U Parizu imaju punu podršku za Neymara i sve što Brazilac zatraži, to uglavnom i dobije.

Neymar je postao najvećem nogometnom transferu ikad ovog ljeta prešao iz Barcelone u PSG. Plaćen je 222 miliona eura i tretiran kao kralj. U najmanju ruku.

Sve što poželi Brazilac dobije, a sada želi da PSG dovede njegovog prijatelja. Navodno želi da igra naredne sezone zajedno s Alexisom Sanchezom i od uprave kluba očekuje da mu izađe u susret.

Sanchez se ionako povezuje s PSG-om, koji mu je nedavno ponudio i predugovor od 11 miliona eura, pa stoga ova priča ima itekako osnova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ukoliko bi Sanchez došao, a tu su Neymar i Mbappe, to bi bio Dream Team i teško bi mu ko mogao parirati. U međuvremenu se govori o odlasku Edinsona Cavanija i Juliana Draxlera, pa bismo na ljeto mogli "uživati" u novim velikim transferima u režiji bogatih Arapa na čelu PSG-a.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi