Sve zbog Cane: Navijači Albanije nekoliko puta prekidali meč

Tri puta utrčavali na teren da pozdrave svog heroja

Sve zbog Cane: Navijači Albanije nekoliko puta prekidali meč

Navijači Albanije ponovo su bili u centru pažnje na prijateljskoj utakmici svoje reprezentacije u Genovi protiv Italije.

Albanaca je na tribinama stadiona u Genovi bilo čak 25 hiljada, od kojih se neki nisu uspijevali iskontrolisati da ne utrče u teren.

Utakmicu su obilježila tri prekida, svaki put zbog istog razloga: Albanski navijači željeli su pozdraviti i zahvaliti kapitenu Loriku Cani, kojeg smatraju herojem prekinute utakmice u Beogradu.

Iako je obezbjeđenje imalo pune ruke posla, incidenata ipak nije bilo pošto se svaki od tri "ulijetanja" završio mirnim izvođenjem navijača sa mjesta zbivanja.

Albanija je u ovom susretu upisala poraz i to autogolom Salihija iz 82. minute.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.