Svi bruje o sukobu Cavanija i Neymara, a ovaj detalj je većini promakao
Da li se Cavani i Neymar zaista ne simpatišu? Ostat će misterija...

Da li su u lošim odnosima?

Svi bruje o sukobu Cavanija i Neymara, a ovaj detalj je većini promakao

Sinoć su u Londonu Brazil i Urugvaj odigrali prijateljski meč koji je ostao u sjeni sukoba Neymara i Edinsona Cavanija, dvojice saigrača iz PSG-a.

Dugo se špekulisalo da napadači PSG-a nisu u najboljim odnosima, što se moglo vidjeti i sinoć. U jednom momentu utakmice, Cavani je faulirao Neymara koji je pao na travu, nakon čega je Urugvajac izgubio živce.

Cavani je reagovao prilično energično smatrajući da Neymar simulira, a potom ga i podigao na noge, ne baš prijateljski.

Međutim, mnogi nisu primijetili drugi detalj sa sinoćnje utakmice. Za vrijeme jedne rasprave sa sucem, Cavani je slučajno udario Neymara rukom po glavi, nakon čega mu se izvinio i poljubio ga.

Ostat će misterija da li se Cavani i Neymar zaista ne simpatišu, ili je sinoćnji okršaj na terenu bio samo u žaru borbe.

Top Komentari

MirzaBarucic
Nikakav faul, bruka. Trebalo bi Neymaru nogu slomiti, pa nek' se onda valja po terenu.
7 6
FreedomBH
E upravo to,dok je igrao I za Barcu isto je radio. Taj covjek sigurno nikad se nece promjenit,al sto je zalosno sudije nasjedaju da cak protivnici dobijaju zute bezze se. Sramota,utakmica je bila dobra vise takmicarska,nego prijateljska I bar 2-3 zuta nisu bila a dobijali su igraci Urugvaja.
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi