Neymar: Emery je sjajan trener, želim mu sve najbolje

Hvalio bivšeg trenera

Neymar: Emery je sjajan trener, želim mu sve najbolje

Brazilski reprezentativac i član PSG-a Neymar govorio je na press konferenciji vrlo lijepe stvari o bivšem treneru Unaiju Emeryju.

Iako se u vrijeme dok je Emery bio trener PSG-a govorilo da njih dvojica nisu baš u najboljem odnosu, čini se da je sve to Neymar demantovao izjavom na press konferenciji reprezentacije Brazila.

On je govorio o Emeryju i njegovoj novoj avanturi u Arsenalu samo u superlativima.

"Arsenal igra zaista sjajan fudbal. U sjajnom su nizu utakmica i svi znaju da je Emery sjajan trener. Bio sam vrlo sretan što sam imao priliku da radim s njim jer je prava radilica. On je zaista uživao trenirajući nas i učeći nove stvari o fudbalu. Mislim da će on Arsenalu donijeti dobre stvari. Želim mu sve najbolje", rekao je Neymar.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Neymaru i Brazilu večeras slijedi prijateljski susret protiv Urugvaja, a meč će biti odigran na Emirates stadionu u Londonu.

Top Komentari

Rinaka
On je sve samo ne sjajan trener..
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi