Svi će dugo da pamte pobjedu na Pecari, posebno Haris Handžić
Bio je prvak sa Zrinjskim prošle, a ove bi godine mogao to postati sa Sarajevom

Odigrao 100. meč za FK Sarajevo

Svi će dugo da pamte pobjedu na Pecari, posebno Haris Handžić

E. Škorić

Sarajevo je na Pecari u nedjelju u meču 22. kola Premijer lige slavilo s 3:0 i tako se primaklo cilju, a to je osvajanje titule prvaka BiH.

Nakon pobjede u Širokom Brijegu, Sarajevo je na plus 11 u odnosu na Zrinjski, a do kraja je ostalo još je 11 kola. Bordo tim je nastavio da dominira i u Širokom je srušio i negativnu tradiciju.

Strijelci za goste bili su Benjamin Tatar, Anel Hebibović i Mersudin Ahmetović, a priliku za igru od 86. minute dobio je i Haris Handžić.

Iako se nije naigrao na ovom meču, Handžić će pamtiti nedjeljni duel, pošto mu je to bio 100. nastup u dresu Sarajeva.

Dvadesetosmogodišnji napadač je u Sarajevo u ljeto 2018. godine stigao iz Zrinjskog, a u tekućoj sezoni je na ukupno 20 mečeva postigao šest golova.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi